Over ons

Over ons

Over ons

Over ons

Over ons

Het ontstaan van Auto Leitner

Auto Leitner is opgericht door Douwe Leitner. Geboren met liefde voor exclusieve automobielen. Door de jaren heen ontstond er een ongekende passie voor auto's. Iets dat nooit meer is afgenomen. Het was een kwestie van tijd tot het ontstaan van Auto Leitner. Inmiddels worden wij al ruim twee decennia gedreven door auto's.

Auto Leitner verkoopt auto's die iets met ons doen. Modellen die wij zelf ook graag willen hebben. Auto's die ons niet los laten. Dit kenmerkende gevoel is wederkerend bij onze klanten. De verbindende factor. Keer op keer. Met als gevolg een wereldwijde verspreide klantenkring en ijzersterke opgebouwde relaties en connecties. Maar vooral een schatkamer vol met unieke auto’s.

 

 

Dit kunt u van ons verwachten

 

Gekoesterde exemplaren

Lage kilometerstanden

Vaak van eerste eigenaar

Unieke uitvoeringen

Het juiste advies

Wij hebben de contacten

Wij leven voor auto’s

Passie is ons kompas. Passie is wat ons drijft. Passie voor zeer exclusieve en bijzondere auto’s. Dat is onze focus. Wij verbinden ons graag met auto liefhebbers die speciale uitvoeringen en limited editions van premium merken (net zoals wij) waarderen.Onze showroom is alleen geopend op persoonlijke afspraak. U kunt via onze contactgegevens uw afspraak inplannen of aanvullende informatie cq. advies inwinnen.

202 d.
Likes op Facebook

Naar Facebook profiel

13395
Instagram volgers

Naar Instagram profiel
whatsappbtn